• LIYU Romania, Furnizor Imprimante Industriale UV, Imprimante Tricouri, Imprimante Canvas, Imprimante Eosolvent Lanseaza Website Nou

  July 24, 2017 | Blog | Marian
 • Furnizor exclusiv imprimante industriale LIYU in Romania, cerneluri pe baza de solvent, cerneala ecosolvent si UV, furnizor accesorii imprimante industriale digitale pentru firmele de productie publicitara, am lansat un design nou pentru site-ul www.liyu.ro.

  Site-ul are un design modern simplificat, este optimizat pentru dispozitivele mobile, optimizat pentru cititori si pentru motoarele de cautare. Ne dorim sa oferim clientlor nostri, firme de productie publicitara, cea mai buna experienta de navigare in site, astfel incat acestia sa gaseasca cu usurinta informatiile de interes in site.

  Incepand cu 2006, avem ca obiect de activitate vanzarea de echipamente si imprimante profesionale mari pentru tipografii si firme de productie publicitara.

  Suntem reprezentanti exclusivi in Romania pentru imprimantele de mari dimensiuni marca LIYU (imprimante mari pentru bannere, autocolante, mesh-uri, hartie, etc.), imprimante RTR (roll to roll), imprimante UV Flatbed de format mare, imprimante textile DTG (printare direct to garment – imprimante tricouri), imprimante UV Flatbed (orice suport rigid).

  Site-ul a fost structurat in functie de categoriile de imprimante industriale si cerneala comercializata:

  I. Imprimante industriale cu descrieri de produse, galerii poze si videoclipuri:

  • imprimante industriale mari LIYU: imprimante pentru bannere, autocolante, mesh-uri, hartie
  • printer UV Flatbed pentru obiecte rigide, imprimante DTG (direct to garment), imprimante tricouri/ textile

  II. Cerneala ecosolvent imprimante industriale (cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, cerneala UV)

  Alte sectiuni de interes in site sunt:

  • Despre noi, furnizor cereneala si imprimante digitale mari, cu experienta de peste 11 ani in piata de print digital in Romania;
  • Preturi imprimante mari, cerneala si echipamente productie publicitara. Va rugam sa luati in considerare faptul ca preturile imprimantelor industriale afisate pe site sunt orientative. Pentru oferta de pret personalizata, va rugam sa completati formularul de contact.
  • blog imprimante outdoor, unde vom publica articole si noutati echipamente productie publicitara;
  • Testimoniale. Asteptam cu interes si apreciem feedback-ul clientilor nostri despre produsele si serviciile pe care noi le oferim.

  De asemenea, ne dorim sa pastram legatura cu cititorii site-ului si clientii nostri prin intermediul paginii de Facebook LIYU.ro si a paginii de Youtube Liyu.ro.

  LIYU.ro este furnizorul tau de incredere pentru imprimante ecosolvent si cerneala pentru printuri de mari dimensiuni. Pentru oferta personalizata, comenzi imprimante mari, cerneala si accesorii imprimante industriale, trimiteti solicitare pe email la office [@] liyu.ro, sunati-ne la 0722.620.888 sau completati formularul de contact din site. Suntem bucurosi sa folosim experienta noastra, acumulata in peste 10 ani de activitate in domeniu, si sa va ajutam cu gasirea celei mai potrivite solutii pentru nevoile firmei dvs. de productie publicitara.