• Termeni si Conditii

 • Folosirea site-ului www.liyu.ro implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestor conditii. Acest site este intretinut si administrat de SC 1 IUNIE COMSERV 72 SRL, care isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, respectiv de a modifica structura site-ului fara o alta notificare.

  Copyright Intregul continut al acestui site www.liyu.ro – imagini, texte, elemente de grafica web si alte date – este proprietatea SC 1 IUNIE COMSERV 72 SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC 1 IUNIE COMSERV 72 SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  Securitatea informatiilor Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. www.liyu.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru eventuale erori in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

  Preturi Preturile de pe site sunt orientative, iar www.liyu.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile in orice moment si fara notificarea prealabila. Pentru a verifica corectitudinea preturilor afisate sau pentru a primi o oferta personalizata, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0722.620.888, sau sa ne scrieti la office@ liyu.ro.

  Greseli de editare Este posibil sa existe informatii incorecte sau greseli de editare in site. www.liyu.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra continutului site-ului in orice moment, inclusiv asupra preturilor, a caracteristicilor si a disponibilitatii serviciilor oferite.

  Dispute si conflicte Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.liyu.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre www.liyu.ro si cititori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

  Fiind de acord cu aceste Conditii de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din utilizarea site-ului www.liyu.ro.